Diensten

Intakegesprek

In dit gesprek staat onze kennismaking met elkaar en het samen onderzoeken en begrijpelijk maken van de problemen waar jullie tegen aan lopen, centraal. Als we samen het gevoel hebben dat er een basis is om de behandeling te starten gaan we aan de slag. De kosten van een intakegesprek zijn 80 euro (incl.BTW).
 

Relatietherapie

Binnen elke relatie ontstaan er patronen en als deze patronen tot steeds meer conflicten of verwijdering lijden en jullie hier samen niet meer uitkomen, dan kan relatietherapie helpend zijn. Binnen deze therapie gaan we het patroon waarin jullie zijn beland inzichtelijk maken en zoeken naar de verbinding met elkaar. De therapie die ik geef heet Emotionally Focused Therapy, ook wel afgekort als EFT.  EFT is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson. Het doel van de behandeling is om (weer) te komen tot een emotionele verbinding met elkaar. De kosten van een sessie van 75 minuten is 125 euro (incl.BTW).

 

Gezinstherapie

Binnen de gezinstherapie gaan we op zoek naar de problemen waar jullie als gezin tegen aan lopen en zoeken naar de oplossingen die jullie als gezin helpen om elkaar weer te begrijpen. Bij iedere opvoeding, in ieder gezin zijn er problemen. Dat hoeft op zich geen reden te zijn om meteen in gezinstherapie te gaan. Ervaring leert dat kinderen, ouders en gezinnen in therapie komen, als de problemen en de zorgen de onderlinge relaties in het gezin gaan beheersen. Het doel is om elkaar als gezin weer te gaan begrijpen en te horen, zonder verstrikt te raken in de patronen die conflicten en verwijdering geven. Kosten van een sessie van 75 minuten zijn 150 euro (incl. BTW).